Open huis

Zaterdag 22 januari organiseerden we voor alle leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders/verzorgers een online open huis.

Interactieve video
Echt door onze schoolgebouwen kon helaas niet. Met de onze nieuwe interactieve video krijg je wel een mooi beeld van onze school. Leerlingen leggen uit hoe een schooldag eruit ziet, docenten vertellen over hun vak en over coaching, je kunt in onze schoolgebouwen kijken en er zijn beelden van activiteiten.
Presentaties en filmpjes
Leerlingen en ouders konden presentaties volgen over allerlei onderwerpen. In deze presentaties waren filmpjes te zien waarin onze leerlingen vertellen over lessen, vakken, coaching en tips geven aan aanstaande brugklassers.
In groep 8 krijgen leerlingen een niveau-advies voor het voortgezet onderwijs. Dit advies bepaalt uiteindelijk in welke klas een leerling start op onze school. In de filmpjes worden de verschillen tussen deze niveaus duidelijk.
Bekijk de filmpjes!

Minilesjes
Door de interactieve video en de filmpjes krijg je al een mooi beeld van onze school. Maar we willen je natuurlijk graag écht in onze school ontvangen. Daarom organiseren we in februari minilesjes.
Lees meer over deze minilesjes!

 

 

 Heb je vragen? Mail dan naar groep8@staring.nl. Als je vragen hebt over het beroepsgerichte vmbo, neem dan contact op met de heer R. Ravenshorst (vmbo-locatie Herenlaan Borculo). Telefoonnummers zijn te vinden op de pagina Contact/Namen en adressen.

Social Media

website is gerealiseerd door Heutink ICT