Open dag

Ben je al op zoek naar een nieuwe school voor het voortgezet onderwijs? Het is best moeilijk om zo'n belangrijke keuze te gaan maken. Daarom organiseren wij elk jaar in januari een open dag, speciaal voor jou en je ouder(s)/verzorger(s).

Tijdens deze open dag ben je van harte welkom op de locaties van het Staring College in Lochem en Borculo. Je kunt de school bekijken en de docenten leren kennen. Ook kun je dan zien wat er allemaal in de school te doen en te leren is. Via jouw basisschool krijg je een folder over de open dag waarin kort belangrijke informatie over onze school staat.

De open dag in 2021

Zet maar vast in je agenda: op zaterdag 23 januari 2021 zijn de deuren van 10.00 tot 13.00 uur open op de locaties in Lochem en Borculo; Beukenlaan en Herenlaan. We maken die dag graag kennis met jou en je ouders!
We weten nog niet precies hoe we de open dag gaan organiseren. We houden in ieder geval rekening met jou, maar ook met coronamaatregelen. Houd onze website daarom goed in de gaten!

Heb je vragen? Mail dan naar groep8@staring.nl.
Als je vragen hebt over het beroepsgerichte vmbo, neem dan contact op met de heer R. Ravenshorst (vmbo-locatie Herenlaan Borculo). Telefoonnummers zijn te vinden op de pagina Contact/Namen en adressen.


Social Media

website is gerealiseerd door CollegeWapps