logo-staring
Archief | Nieuws
Project Kofferbakverkoop
Bericht geplaatst op: 14-10-2019

Vmbo-leerlingen actief bij Achterhoek Berkellandrally


Een groep vmbo-leerlingen van locatie Herenlaan was op 5 oktober aanwezig bij de eerste Achterhoek Berkellandrally. Samen met vmbo’ers van het Assink Lyceum en het Zonecollege, gaven ze op verschillende manieren acte de présence in het Openluchttheater in Eibergen dat start- en finishplek van de rally was. Ze namen vanuit verschillende profielen deel aan het project Kofferbakverkoop. Op het terrein stond een Burton, zelfgebouwd door leerlingen met profiel mobiliteit en transport. Leerlingen van horeca, bakkerij en recreatie  verzorgden koffie en thee en een groepje met profiel economie en ondernemen verkochten autodrop.

Het project Kofferbakverkoop is georganiseerd door de werkgroep Werkgelegenheid, Scholing & Bedrijf van het Platform Berkelland. Het is gericht op een zichtbare samenwerking tussen scholen en bedrijven uit Berkelland. Het doel is om leerlingen kennis te laten maken met ondernemerschap. De gezamenlijke opbrengst van het Kofferbakverkoopproject komt dan ook geheel ten goede aan de ‘jonge leerling-ondernemer’.


Alle deelnemende vmbo-leerlingen van het Kofferbakproject

Meer informatie over de Kofferbakverkoop is te vinden op de website van Platform Berkelland.TerugDisclaimer | Sitemap | | Contact | Webmail

Volg ons ook!