Archief | Nieuws

Webinar: Mijn kind is een gamer!

De ouderraad van het Staring College organiseert op maandag 10 mei van 19.00 tot 20.00 uur een online bijeenkomst met de titel 'Help! Mijn kind is een gamer!'

Misschien herkent u het als ouder: ondanks alle goede bedoelingen en opvoedprincipes gamet uw kind (te) veel. En zodra u wilt bijsturen, ontstaat er ruzie.

In de webinar wordt u bijgepraat over de huidige stand van zaken in de wondere wereld van games, e-sports, schermtijd en sociale media. Wat maakt gamen nou zo leuk? Hoe verslavend zijn ze eigenlijk? Deze en heel veel andere vragen komen aan bod, doorspekt met een grappige weetjesquiz, tips en advies hoe thuis met dit lastige onderwerp om te gaan. Gun uw brein een avondje uit :-)

De webinar wordt verzorgd door Willem-Jan Renger (1967). Hij is hoofd Inovation Studio aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Hij ontwerpt speltoepassingen met een serieuze functie voor instellingen, onderwijs, erfgoed en zorg & welzijn. Hij is bedenker van Ludodidactiek, een methode voor docenten om spelend leren te ontwerpen. Willem-Jan Renger is ook een gamer en dus ervaringsdeskundige. Meer info over de HKU Innovation Studio kunt u vinden via deze link.


Aanmelden

Het aantal personen dat kan deelnemen is gelimiteerd. Geef u daarom snel mogelijk op (uiterlijk 22 april a.s.) want 'vol is vol'. 
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar receptie@staring.nl 
Kort voor de webinar ontvangt u een link van ons of van Willem-Jan Renger om te kunnen deelnemen. De webinar wordt via Zoom gegeven.

 

Media
  • Pexels_gamen

Social Media

website is gerealiseerd door CollegeWapps