U bent hier:   Startpagina
  |  Inloggen

Article Details

Voor €5 naar Schouwburg Lochem!
Bericht geplaatst op: 10-11-2017

Op vertoon van hun schoolpas kunnen onze leerlingen voor een aantrekkelijk bedrag voorstellingen bijwonen.

Iedereen die wel eens bij een liveconcert, een toneelvoorstelling of dansoptreden is geweest, weet dat het een bijzondere ervaring is om vanuit de zaal alle artiesten in het echt te zien optreden. Niet iedereen krijgt even vaak de kans om dat mee te maken. Daarom doet Schouwburg Lochem ook dit jaar een aantrekkelijk aanbod:
alle leerlingen van het Staring College kunnen voor € per kaartje naar voorstellingen waarvoor nog kaarten beschikbaar zijn!

Hoe werkt het?
Bekijk de agenda van Schouwburg Lochem.
Kies een voorstelling die je graag wilt zien.
Mail vanaf twee weken van te voren naar bespreekbureau@schouwburglochem.nl of bel naar 0573 250051 (dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur). Je kunt ook samen met een klasgenoot mailen en aangeven dat je graag naast elkaar wilt zitten (maximaal drie personen).
Je krijgt een bevestiging als er nog kaartjes zijn of een berichtje dat de voorstelling is uitverkocht en het dus niet mogelijk is. In dat laatste geval is er vast een andere voorstelling te vinden!
Op de avond zelf ligt er een kaartje klaar. Op vertoon van je Staringpas betaal je €5 entree.
Kom op tijd, zet tijdens de voorstelling je telefoon uit en geniet!

Het Staring College vindt het belangrijk dat leerlingen in aanraking komen met kunst en cultuur. We zijn dan ook bijzonder blij dat op deze manier iedereen voor een klein bedrag toegang heeft tot veel mooie voorstellingen!
Mede namens Schouwburg Lochem wensen we jullie veel ijk- en luisterplezier!


Terug