U bent hier:   Startpagina
  |  Inloggen

Article Details

Informatieavond mbo-opleidingen
Bericht geplaatst op: 5-11-2018

Dinsdag 20 november houdt het Staring College een mbo-infoavond voor leerlingen uit 3 en 4 vmbo/mavo.Deze mbo-infoavond biedt leerlingen uit 3 en 4 vmbo-basis, vmbo-kader, mavo+ en mavo en hun ouders/verzorgers een prima gelegenheid om informatie in te winnen over het middelbaar beroepsonderwijs.
De avond wordt gehouden op de locatie Lochem, Zutphenseweg 108.

Voor sommige leerlingen zal het gaan om een eerste oriëntatie. Voor anderen biedt deze avond de mogelijkheid om wat meer te weten te komen over sectoren en opleidingen, waar ze zich al een beetje bij thuis voelen.
Op deze avond kunnen drie verschillende voorlichtingen worden bezocht.
ronde 1: 19.00-19.30 uur
ronde 2: 19.45 - 20.15 uur
ronde 3: 20.30-21.00 uur

Het is van belang dat iedereen op tijd aanwezig is, want als een voorlichting is begonnen, kan niemand meer het betreffende lokaal binnen. Er moet dan gewacht worden tot de volgende ronde.
Naast een algemene voorlichting per opleiding, kun je/kunt u informatie krijgen over de wettelijke toelatingseisen, doorstroommogelijkheden, stagebeleid, gewenste vakken en de verschillende niveaus waarop de opleiding gevolgd kan worden.

In het Forum bevinden zich dertien Studie Informatie Punten over het middelbaar beroeps onderwijs: Aeres, Zone College, Aventus, Defensie, Goflex, Graafschap College, Helicon, Infravak, Landstede, ROC van Twente en Technicampus.Terug