U bent hier:   Startpagina
  |  Inloggen

Article Details

Bericht voor onze leerlingen
Bericht geplaatst op: 10-2-2019


Beste leerling,

 

Veel leerlingen en ouders zijn zeer betrokken bij de gebeurtenissen van afgelopen donderdag. In een les waren ongewenste beelden te zien. 

 

Het is in ons land niet verboden om dergelijke beelden te bekijken, alleen dit past niet op een school. Wij vinden dat onacceptabel. Wij onderzoeken wat er precies is gebeurd. Dit moet heel zorgvuldig gebeuren en dat kost tijd. Tijdens dit onderzoek mag de docent niet op school komen, hij is dus tijdelijk geschorst. Bij het onderzoek worden zowel de leerlingen als de docent betrokken. Pas als helemaal duidelijk is wat er is gebeurd, nemen wij een besluit. 

 

Wij hebben niet in de hand wat er op ‘social media’ gebeurt. Vaak wordt iets gezegd op basis van aannames. Het is niet allemaal waar. Dit is niet in het belang van de docent en de betrokken leerlingen.

 

Enkele leerlingen roepen via WhatsApp-groepen op om maandag 11 februari actie te voeren. Volgens ons is het beter eerst het onderzoek af te wachten.  Als je je mening kenbaar wilt maken, neem contact op met je mentor, afdelingsleider of met de directie. Wij zijn bereid om in gesprek te gaan. 

 

 

Vriendelijke groet,

Z. Vis (directeur onderwijs)

N. Woonink (bestuurder)

Lochem, 10 februari 2019Terug