U bent hier:   Startpagina
  |  Inloggen

Article Details

€680 voor Stichting Opkikker
Bericht geplaatst op: 27-5-2014

Medewerkers van locatie Beukenlaan organiseerden een sportieve inzamelingsactie voor Stichting Opkikker.

Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Zo’n 2000 keer per jaar worden dergelijke dagen georganiseerd. Een leuke dag met het hele gezin geeft de broodnodige afleiding in een dagelijks leven vol ziekenhuisbezoeken en opnames.

Rien Flinterman en Dinand Bleumink, docenten die werkzaam zijn op locatie B in Borculo, organiseerden voor de tweede keer de sportieve inzamelingsactie Alpe d’Holterberg. Vorig jaar was het KWF het goede doel, dit jaar Stichting Opkikker.

De sportieve prestatie werd geleverd op 17 mei jl. op de Holterberg. Vooraf konden de deelnemers aangeven waarnaar hun voorkeur uitging: drie keer de berg op fietsen (55 kilometer), één keer hardlopend (17,8 kilometer) of één keer wandelend (12 kilometer) naar boven.

Rien en Dinand wisten maar liefst 60 collega’s en familieleden enthousiast te krijgen voor het evenement. Gezamenlijk haalden ze een mooi bedrag op voor Stichting Opkikker: € 680. Het is de bedoeling dat de actie ook volgend jaar wordt georganiseerd.

Terug