U bent hier:   Startpagina
  |  Inloggen

Article Details

Toptutors
Bericht geplaatst op: 12-2-2015

Oud-leerlingen geven bijles.

Sinds september dit jaar is Stichting Toptutors actief op het Staring College. Inmiddels hebben verschillende leerlingen hun weg naar Toptutors gevonden. Zowel de tutors als de leerlingen zijn enthousiast over de organisatie, zoals Paul hier schrijft:
“Ik ben op bijles gegaan omdat ik al 4 jaar moeite had met Latijn. Toen ik dit jaar weer een onvoldoende kreeg, vond ik het wel genoeg. Ik heb via een leraar deze bijles gevonden en al snel kon ik er terecht. Het fijne van bijles vind ik dat je je goed op het vak kan blijven concentreren omdat je (in mijn geval) één uur intensief met Latijn bezig bent. Door de individuele aandacht en iemand aan wie ik zonder me te schamen ‘domme’ vragen kon stellen ben ik in een paar uur bijles weer bij. Door bijles is niet alleen mijn instelling tegenover Latijn veranderd, maar ik heb ook meer kennis van het vak: ik sta geen onvoldoende meer.”

Mocht je nou zelf ook moeite hebben met een bepaald vak, schroom dan niet om contact op te nemen met Toptutors! Dit kan via de website www.toptutors.nl

Terug