U bent hier:   Startpagina
  |  Inloggen

Article Details

Open dag 2017
Bericht geplaatst op: 28-1-2017

Bekijk de foto's van de open dag!


Op zaterdag 28 januari hield het Staring College een open dag. Leerlingen van groep 8 en hun ouders/verzorgers konden een kijkje nemen op alle locaties van de school: Zutphenseweg in Lochem, Beukenlaan en Herenlaan in Borculo. De bezoekers werden rondgeleid, er waren presentaties, demonstraties, hapjes, muziek en dans en de aanstaande brugklassers konden meedoen aan tal van activiteiten die voor hen waren georganiseerd.
2017 is Staringjaar omdat de naamgever van onze school, A.C.W. Staring, 250 jaar geleden werd geboren. Op de locatie Lochem was een speciale tafel aan hem gewijd met werkstukken van leerlingen die zich lieten inspirireren door de Achterhoekse dichter en landbouwkundige. Bezoekers konden een speciale folder over het jubileumjaar meenemen.

Er was veel belangstelling voor de presentatie over gymnasium+, Cambridge Engels, wetenschap oriëntatie en de stand over dyslexiebegeleiding, remediale hulp en training voor faalangst en sociale vaardigheden.

In de biologie- en natuurkundelaboratoria was het dringen geblazen en onze gasten amuseerden zich uitstekend bij de drama- en improvisatievoorstellingen.

 

Het was op alle locaties een gezellige drukte. Menig leerling uit groep 8 verliet de school met een attentie, zelfgemaakte spectroscoop, een fotoportret uit de fotostudio en heel veel indrukken.

Klik hier voor foto's van de locatie Lochem.


Terug