U bent hier:   Startpagina
  |  Inloggen

Article Details

Gala 2017
Bericht geplaatst op: 21-4-2017

Feestelijke entree van examenleerlingen in Lochem.

Honderden toeschouwers, veelal familieleden van de feestgangers, genoten donderdag 20 april in Lochem van de aankomst van de 300 examenleerlingen mavo, havo en vwo. Een stoet van limousines, jeeps, cabrio's, hippiebusjes en bakfietsen passeerde de hoofdingang. Chique geklede jongens en meiden stapten uit en werden welkom geheten door docenten Mariska Haitink en John Jansen. De feestgangers liepen vervolgens onder luid applaus over een rode loper de school binnen: de Lochemse variant  van de Walk of fame.
 

 

 
Binnen serveerden leerlingen uit 5 vwo een Zuid-Amerikaans getint driegangenmenu op mooi gedekte tafels in een met sombrero's en palmen versierd Forum. Samen met docenten hadden zij dat 's morgens voorbereid. Foto's hiervan kunt u hier bekijken.
Na het diner werden de heupen losgemaakt tijdens een workshop salsadansen. Vervolgens kon iedereen zich uitleven op de muziek van een swingende band en zich laten portretteren in een lokaal dat was omgetoverd tot fotostudio.
's Morgens hadden de examenleerlingen hun beste beentje voorgezet tijdens Staring on the Job en klussen gedaan bij basisscholen, sportverenigingen, zorginstellingen en andere non-profitorganisaties in Lochem, Barchem, Borculo, Ruurlo, Gelselaar, Laren en Harfsen.

 

 


Terug