U bent hier:   Startpagina
  |  Inloggen

Article Details

Culturele activiteiten
Activiteit vindt plaats op: 2-10-2017


Voor €5 naar de schouwburg
Leerlingen van het Staring College kunnen ook dit jaar voor €5 naar een voorstelling in Schouwburg Lochem. Het gaat hierbij om kaarten die twee weken voor de voorstelling nog niet zijn verkocht. In de agenda van Schouwburg Lochem kan een leerling een keuze maken uit tal van optredens. Om een kaartje te reserveren moet er een mail gestuurd worden naar bespreekbureau@schouwburglochem.nl. De schouwburg stuurt een bericht als er nog kaarten beschikbaar zijn. Op de avond van de voorstelling hoeft op vertoon van de schoolpas slechts €5 betaald te worden.

Gastles Daniel Reuss
Vrijdagmiddag 6 oktober geeft klassiek dirigent Daniel Reuss een gastles. Reuss dirigeert onder andere koren en opera’s.

Concerten  Gudulakerk
Op zondag 5 november kunnen leerlingen Daniel Reuss ‘live’ aan het werk zien. Capella Amsterdam verzorgt dan een optreden onder leiding van deze dirigent. Op het programma staan de cellosuites van Bach en een Requiem van Schnittke. Leerlingen kunnen voor €5 naar dit concert.
Op 19 december is er in de Gudulakerk een uitvoering van het Weihnachtsoratorium door het Nederlands Kamerkoor samen met Concerto Koln.

Meer informatie
Meer uitgebreide  informatie over deze culturele activiteiten en de wijze van reserveren is te vinden op SC Speaks, de digitale schoolkrant van het Staring College.
Terug