U bent hier:   Startpagina
  |  Inloggen

Article Details

Beroepenvoorlichting op 11 februari
Activiteit vindt plaats op: 10-1-2019

Op deze avond zitten overal in het schoolgebouw aan de Zutphenseweg  in Lochem mensen klaar om voorlichting te geven over hun beroep. Zij zullen vertellen wat het inhoudt om het beroep in de praktijk uit te oefenen. In de voorlichting van de praktijkmensen gaat het vooral om de inhoud van het beroep. De opleiding tot het beroep staat hier niet centraal. Deze zal wel summier worden aangegeven.
De avond bestaat uit drie voorlichtingsronden:

Ronde 1 20.00 – 20.30 uur
Ronde 2 20.30  - 21.00 uur
Ronde 3 21.00 – 21.30 uur.

Verplichte deelname en inschrijven
Leerlingen moeten zich vooraf inschrijven via  Magister. Dat kan vanaf maandag 21 januari tot en met woensdag 30 januari.
Voor leerlingen uit leerjaar 3 vmbo/mavo,  uit leerjaar 3 en 4 havo/vwo is deze beroepenavond verplicht. Wanneer je je niet inschrijft terwijl het om een verplicht handelingsdeel gaat, dan word je door school ingedeeld. Per voorlichter kan er per ronde door maximaal 25 leerlingen worden ingeschreven. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!
Zit je in 4 vmbo/mavo, 5 havo of 5 en 6 vwo dan is deze avond niet verplicht. Uiteraard ben je wel van harte welkom. Je moet je wel via  Magister inschrijven.


Terug