U bent hier:   Startpagina
  |  Inloggen

Article Details

Leerlingen winnen ondernemersaward
Activiteit vindt plaats op: 25-9-2019

Harmen Mulder en Jelle Oonk (beiden uit 4 vwo) namen deze zomer deel aan het project 'ZomerOndernemer Twente'. Samen met andere jongeren volgden ze een driedaagse training om te ontdekken of ondernemerschap iets voor hen is. Daarna gingen ze aan de slag met hun eigen bedrijfsidee. Harmen en Jelle zijn oprichters en eigenaren van 'Haroon Bijles', dat middelbare scholieren in de gemeenten Lochem en Berkelland de kans biedt om bijles te geven en bijles te nemen. De twee jonge ondernemers wonnen met hun bedrijf een wildcard voor de landelijke finale van 'ZomerOndernemer'. 
Tot hun verrassing werden Jelle en Harmen daarnaast genomineerd voor een prijs voor ondernemers in de gemeente Berkelland. Op 19 oktober togen ze daarom naar het Openluchttheater in Eibergen waar de 'Dag van de Berkellandse Ondernemer 2019' plaatsvond. Haroon Bijles behoorde daar tot één van de zes bedrijven die de 'Noaber Booster Award' wonnen. Volgens de jury is Haroon Bijles de meest in het oog springende awardwinnaar vanwege "de piepjonge leeftijd" van de eigenaren. Een prachtig compliment voor Harmen en Jelle en bovendien een stimulans om door t gaan met hun jonge onderneming!

Meer informatie over en foto's van de Dag van de Berkellandse Ondernemer zijn te vinden op de site van Platform Berkelland.


Terug