U bent hier:   Startpagina
  |  Inloggen

Article Details

Pauzeconcert
Activiteit vindt plaats op: 20-3-2015

Het is een mooie traditie, het Pauzeconcert dat twee keer per jaar op de locatie Lochem wordt gehouden. Tijdens een extra lange middagpauze treden leerlingen op voor eigen publiek.
Op 19 maart vond het tweede concert van dit schooljaar plaats.
Voordat het concert begon was er al muziek te horen. Een stevige mix van gelegenheids-DJ Beyaz Kücükköse uit L2G denderde door de school.
Daarna werd het rustiger want veel leerlingen zongen dit keer ballads. Een popkoortje van tien meiden beet de spits af met ‘I would stay’ van Krezip.
 Evelien van Alten  \ong ‘Zombie’ van The Cranberries en haar klasgenoot Merel Ries bracht ‘What I did for love’ van David Guetta. Samen zongen de twee meiden nog ‘Demone’ van Imagine Dragons.

     
     
Ariët Rouwhorst en Rocio Barrientos Saavedra traden samen op. Een bijzonder en uniek duo. Rocio komt uit Chili en zit tijdelijk op het Staring College vanwege een uitwisselingsprogramma en woont bij Ariët in huis. Rocio begeleidde haar ‘gastzusje’ op gitaar voor het lied ‘Riptide’ van ‘Vance Joy’.

 

 

Een ander tweetal – Janneke van den Berselaar en Ashley Huijbrechtse zong het gevoelige ‘Jar of Hearts’ van Christina Perri. Sanne Schollema, Yentl Langeler en Anne van Leeuwen stonden met ‘Four five seconds’ van ‘Rihanna’ op het toneel.
Het Pauzeconcert werd afgesloten door een band met leerlingen uit 4 havo/vwo: Lisa Postmus (zang), Frank Mensink (gitaar en zang), Jessie Vermeij (gitaar) en Benjamin Bisperink (drums). Ze speelden ‘Charlie Brown’ van Coldplay.

 

Voor meer foto's van het Pauzeconcert klik hier

Terug