U bent hier:   Startpagina
  |  Inloggen

Article Details

Kunstenmiddag en -avond op 16 en 17 februari
Activiteit vindt plaats op: 25-1-2016

Voor de derde keer vindt op onze school een kunstenmiddag plaats.
Op dinsdag 16 februari om 14.05 uur gaan leerlingen van alle 3 havo- en vwo-klassen in lokalen kijken en luisteren naar presentaties van leerlingen uit klas 5 en 6 die kunstvak muziek of kunstvak beeldend hebben gekozen.
Om 15.00 uur verzamelt iedereen zich in het Forum, waar leerlingen uit klas 5 en 6 muiek spelen, gevolgd door een toneelstuk opgevoerd door 5 vwo’ers: ‘Van Dwaas tot Koning’.
Dit toneelstuk is gebaseerd op het Middeleeuwse epos ‘Parzival.’ Het speelt zich af in de tijd van ridders en jonkvrouwen, van koning Arthur en de zoektocht naar de mysterieuze heilige graal.
Parzival, de held van het verhaal, begint als onhandige jongen die de nodige blunders begaat. Langzaam wordt hij wijs.
Een 5 vwo klas repeteert op dit moment hard aan onder leiding van de heer Keer en legt de laatste hand aan decor, geluid en licht.
Van beide andere 5 vwo ckv-klassen zal op 16 februari in het Forum een selectie te zien zijn van een fotoproject onder leiding van mevrouw Broekhuijsen.

Op woensdag 17 februari start om 20.00 uur in het Forum de kunstenavond voor ouders en andere belangstellenden.
Het programma ziet er al volgt uit:
- Presentatie fotoproject door enkele leerlingen uit 5 vwo
- ‘Van Dwaas tot Koning’, toneel door 5 vwo
De expositie van beeldend werk van klas 5 en 6 is vooraf en achteraf te bekijken. Dat geldt ook voor de foto-expositie met werk van 5 vwo.

De avond duurt tot ca. 21.30 uur.

Entree: € 1,- inclusief koffie/ thee.

Terug