U bent hier:   Startpagina
  |  Inloggen

Article Details

Voor €5 naar Schouwburg Lochem!
Activiteit vindt plaats op: 5-12-2016

Iedereen die wel eens bij een liveconcert, een toneelvoorstelling of dansoptreden is geweest, weet dat het een bijzondere ervaring is om vanuit de zaal alle artiesten in het echt te zien optreden. Niet iedereen krijgt even vaak de kans om dat mee te maken. Om daar verandering in te brengen komt Schouwburg Lochem met dit prachtige initiatief:
alle leerlingen van het Staring College kunnen vanaf nu voor €5 per kaartje naar voorstellingen waarvoor nog kaarten beschikbaar zijn!

Hoe werkt het?

Bekijk de agenda van Schouwburg Lochem.
Kies een voorstelling waar je graag naar toe wilt.
Mail vanaf twee weken van te voren naar bespreekbureau@schouwburglochem.nl of bel naar 0573 250051 (dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur). Je kunt ook samen met een klasgenoot mailen en aangeven dat je graag naast elkaar wilt zitten (maximaal drie personen).
Je krijgt een bevestiging als er nog kaartjes zijn of een berichtje dat de voorstelling is uitverkocht en het dus niet mogelijk is. In dat laatste geval is er vast een andere voorstelling te vinden!
Op de avond zelf ligt er een kaartje klaar. Op vertoon van je Staringpasje betaal je €5 entree.
Kom op tijd, zet tijdens de voorstelling je telefoon uit en geniet!

Het Staring College vindt het belangrijk dat jullie allemaal in aanraking komen met kunst en cultuur. We zijn dan ook bijzonder blij dat op deze manier iedereen voor een klein bedrag toegang heeft tot veel mooie voorstellingen!
Mede namens Schouwburg Lochem wensen we jullie veel kijk- en luisterplezier!

Zie ook de brief onderaan op de pagina 'Onderwijs'-'Onderwijsaanbod'-'Buitenlesactiviteiten' (alleen te lezen door ouders, leerlingen en medewerkers na inloggen).

Terug