U bent hier:   Startpagina
  |  Inloggen

Article Details

Afwisselend Pauzeconcert
Activiteit vindt plaats op: 9-2-2017

Ballads en up-temponummers, vocaal en instrumentaal, leerlingen en docenten: het Pauzeconcert dat op 7 februari op locatie Lochem werd gehouden had veel te bieden.
Traditiegetrouw zat het Forum voor aanvang vol met leerlingen en op de balustrades van de eerste en tweede verdieping was het dringen geblazen voor een goed zicht op het podium.
Bijzonder was dat dit keer ook leraren meededen. Natuurkundedocent Martin Stegeman begeleidde op gitaar Janneke van de Bersselaar met het nummer 'The A Team' van Ed Sheeran. Bart Keer speelde op accordeon de Balkanbalade 'Krajdunavsko horo'. Joost Golsteyn bracht samen met Vincent Stokkink en Janneke van de Bersselaar het bekende 'Viva la vida' van Coldplay.
Voor brugklasser Nadine Schaap was het haar eerste Pauzeconcert. Met veel lef zong ze 'Colours of the world' van Vanessa Williams. Naast deze nieuwkomer betraden veel 'oude' bekenden het podium: Merel Ries, Evelien van Alten, Janneke Adlerhof, Esther Kool, Eva Leferink, Sander van Duin, Kjeld Truschel, Erin Breur en Rik Timmerije.
Het concert werd afgesloten met het swingende 'Wannabee'. Deze Spice Girls-hit uit de jaren negentig werd enthousiast gebracht door Nina Luitse, Sanne Schollema, Yentl Langeler, Jennifer Oosterholt en Anouk Nijenhuis.

Bekijk hier alle  foto's van het Pauzeconcert. Foto's gemaakt door Erica Olthuis-Wegereef.

Terug